Ara si!!!

Ara si, tenim el disseny definitiu, i es que l’intenciò, es que tothom ens vegi i reconegui anem on anem. Ahir, tot i fer un dia molt trist, vaig decidir estrenar l’últim disseny de equipaciò, la idea era trencar una mica amb tant de blanc de l’original, i crec que l’objectiu s’ha aconseguit, en general ha agradat, o sigui, que ara el que toca es trobar algù que hi vulgui posar el seu logo i anagrama, i aixi no hem d’invertir-hi tant nosaltres, jeje. Deixo un parell de fotos aqui sota, i pineu vosaltres mateixos.
Pel que fa a la resta de la setmana, ha set una mica rara, relax, intensitat, considero que he perdut totalment la rutina d’entreno, cap setmana aconsegueixo fer el que tenia previst, sort que la base ja esta feta desde principi d’any, i que de fet ara, fent una mica d’intensitat, i una altre mica de base, es pot anar estirant la forma un pèl, perque sino, hores d’ara nomès podria arrossegar-me, jeje.
Demà, aqui Torellò es festa, i aprofitarem per fer una sortida una mica amb calitat, i ja desprès fer la resta de la setmana, en mode de recuperaciò, i a esperar diumenge la Selenika, que ja us explicare com ha sortit, que si surt un bon dia, pot ser molt interessant. En Charly, en Campos, en Miki, Jo, ( l’Arnau no ve,,,,,te un dinar ) Ah! i l’Agusti crec que tambè s’anima, i en Tarrès potser, serem allà. Intentarem crear ja els últims "cartutxos" que ens queden!!
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari